Spaarprogramma

Sparen

Spaar jij al muntjes?

Als je een Mijn Puppy Village account hebt door je te registreren op de website, doe je automatisch mee met ons spaarprogramma. Je ontvangt voor elke €1 die je uitgeeft 1 muntje, die je kunt inwisselen bij een volgende bestelling. Elk muntje heeft een waarde van €0,05 cent.

  • Bij elke euro die je besteedt, ontvang je 1 muntje
  • Automatisch sparen voor extra korting op een volgende bestelling
  • Inwisselen vanaf 40 gespaarde muntjes
  • Tot €10 korting per bestelling
  • Altijd alles overzichtelijk via Mijn Puppy Village

Veelgestelde Vragen

Hoe kan ik me aanmelden?

Om mee te kunnen sparen moet je een Mijn Puppy Village account hebben. Als je je hebt geregistreerd spaar je automatisch muntjes bij elke bestelling.

Over welk bedrag kan ik muntjes sparen?

Je kan muntjes sparen over het netto te betalen bedrag boven €1. Het aantal muntjes wordt berekend over het totale bedrag na aftrek van: kortingscodes, Gift Cards, de (persoonlijke) kortingen op producten en eventuele verzend- of servicekosten.

Wat is de waarde van de muntjes?

Elk muntje heeft een waarde van €0,05 cent.

Hoeveel muntjes kan ik inwisselen?

Heb je minimaal 40 muntjes gespaard? Dan kan je deze inwisselen voor €2 korting. Je kunt per bestelling maximaal 200 muntjes inwisselen voor €10 korting met een maximum van €2 per product.

Hoe wissel ik de muntjes in?

Je kunt de muntjes inwisselen via je Shopping Bag. Heb je minimaal 50 muntjes gespaard?Dan zie je het aantal muntjes die je kunt inwisselen, je moet hiervoor ingelogd zijn op je Mijn Puppy Village account.

Zijn er producten waarop ik geen muntjes kan inwisselen?

Het is niet mogelijk om je muntjes in te wisselen op ons assortiment droog- en natvoer, pre-orders of onze verrassingsboxen.

Bestel je een Gift Card? Dan ontvang je geen muntjes. Het is ook niet mogelijk om muntjes in te wisselen bij het aanschaffen van een Gift Card.

Ik heb een kortingscode, kan ik die samen met muntjes gebruiken?

Het is niet mogelijk om muntjes in te wisselen samen met een kortingscode. Op het moment dat je muntjes inwisselt en je hebt een kortingscode toegepast, of andersom krijg je hiervan een melding. Je kunt de kortingscode, of ingewisselde muntjes uit je Shopping Bag verwijderen door op het X icoon te klikken.

Waar kan ik zien hoeveel muntjes ik heb?

Als je bent ingelogd kan je via Mijn Puppy Village je saldo inzien met een overzicht van gebeurtenissen waarvoor je muntjes hebt ontvangen of zijn afgeschreven.

Hoe lang zijn de muntjes geldig?

De muntjes die je gespaard hebt blijven één jaar na het bijschrijven geldig. Om te voorkomen dat je muntjes vervallen, raden wij je aan ze regelmatig in te wisselen. Bij inwisseling worden de muntjes met de meest recente vervaldatum het eerste ingewisseld.

Nog niet iedereen maakt gebruik van de gespaarde muntjes. Door het instellen van een geldigheidstermijn stimuleren wij het inwisselen.

Kan ik de muntjes aan iemand anders geven?

De muntjes die je spaart zijn persoonlijk en niet overdraagbaar.

Ik heb afgerekend als gast, kan ik alsnog muntjes ontvangen?

Heb je afgerekend als gast, of was je niet ingelogd tijdens het afreken van je bestelling? Dan ontvang je geen muntjes. Het is niet mogelijk om de muntjes achteraf aan je account toe te voegen.